top of page

IT-Refurb.dk

Vores grønne histore

Vores Mål

Vores håb er at skabe et bedre IT genbrugssystem, da vi følger at der mangler genbrug i den elektroniske verden. Mang af os smider “gammel” elektronik ud, som stadig vil have en værdi hos en anden! Meget af det elektronik som vi smider ud bliver smeltet til rå resurser. Processen til at genanvende er en meget energi & kemikalie krævende processe. Håber for os er at elektronik kan nå at få en længere levetid, før det bliver smeltet.

I 2016 udgav Syddansk Universitet (SDU) en rapport det fremviste at danskerne smider 81000 Tons ud hver år. Det vil svare til 13 KG af elektronik per person! Vi syntes det tal er alt for højt.

Computer Repair
External Storage

Data sikkerhed:

Vi sætter din datasikkerhed som vores første prioritet. Vi bruger en testet metode der sikre at der ikke er nogle muligheder for at din data slipper ud fra os! Vi bruger speciallavet algoritmer som også er brugt af US Army, de er bygget præcis til fjernelse af data fra Harddiske, SD kort, USB stick eller SSD drev!

Mange klikker formater når de ikke skal bruge drevet mere. Men det er ikke nok, selv med en USB. Meget data selv efter at klikke formatere vil stadig være tilstede, her sikre vi at der ikke er nogen spor af data tilbage fra dig. Vores algoritmer er bygget til data destruktion, og alle diske efter data destruktion, vil komme med et bevis på data destruktion. Som du kan eftersøge, så du er sikker på at din data er væk!

bottom of page