Ofte stillede spørgsmål

Er der Garrenti?

Ja! vi giver 2 års Garrenti på alt vi sælger! Der kan forekomme ridser og anden almindelig slitage på vare med Grade A,B,C,D.
Du får også 14 dages fri prøve ret! Så hvis du ikke kan lide varen, kan du sende den tilbage of få penge retur! Så du har ingen bekyming om genbrug er noget for dig!

Hvad hvis jeg vil lave en stor ordre?

Vi foreslår at I som virksomhed i kontakter os på vores support mail (support@it-refurb.dk), men det er også muligt at bruge vores webshop! Vi har også andet inventar som kun er B2B, og dermed ikke vist på vores webshop. Hvis du ønsker adgang så er du velkommen til at kontakte os!

Kan jeg aflevre mit elektronik?

Ja! Kontakt os endelig, vi opkøber gerne gammelt, nyt & ting som samler støv. Hvis du/i har en større mængde elektronik, så har vi mulighed for at afhente hos jer! *Kun i Aarhus kommune. B2B kunder har også mulighed for at få leveret et metal skab til elektronik, som kan blive tømt ved lejlighed.

Hvad med data på en gammel disk?

Hvad med data på en gammel disk? Alle former for data opbevaret diske eller andet vil ALTID! blive wiped og overskrevet, så der ikke er nogen chance for at data kan blive genskabt. Hvis det ønskes, kan disken også destrueres.

Hvad er de forskellige Grades

Vi bruger 5 forskellige Grades til at vise hvilken stand varen er I.
N: Ny, produktet har aldrig været brugt & er i orignal embalage

A: Få til ingen brugsskader & batteri kapacitet på minimum 90%

B: Få til nogle brugsskader & batteri kapacitet på minimum 75%

C: Tydelige brugsskader & batteri kapacitet på minimum 50%

D: Vare som er forslået til at blive brugt til dele, eller er defekt.

Hvem er IT-Refrub

Vi er en virksom hed med stor interesse inde for Grøn IT, vi så en stor mangel inden for Elektronik genbrug. Da mange Private og Virksomheder kender ikke til hvordan Elektronik skal sorteres og genbruges! Vi gør jobbet lettere for jer, da i kan indlevere jeres elektronik, derefter skal vi nok sortere & genbruge det, så det altid ender det rigtige sted!