top of page

IT-Refurb.dk

Vores grønne histore

Data sikkerhed

Vi sætter din datasikkerhed som vores første prioritet. Vi bruger en testet metode der sikre at der ikke er nogle muligheder for at din data slipper ud fra os! Vi bruger speciallavet algoritmer som også er brugt af det amerikanske militær, de er bygget præcis til fjernelse af data fra Harddiske, SD kort, USB stick eller SSD drev!
 

Mange klikker formater når de ikke skal bruge drevet mere. Men det er ikke nok, selv med en USB. Meget data selv efter at klikke formatere vil stadig være til stede, her sikre vi at der ikke er nogen spor af data tilbage fra dig. Vores algoritmer er bygget til data destruktion, og alle diske efter data destruktion, vil komme med et bevis på data destruktion. Som du kan eftersøge, som vores garanti din data er væk!

Miljø bevisthed

Vores håb er at skabe et bedre IT genbrugssystem, da vi følger at der mangler genbrug i den elektroniske verden. Mange af os smider gammel elektronik ud, som stadig vil have en værdi en anden! Meget af den elektronik, som vi smider ud, bliver smeltet til rå resurser. Processen til at genanvende elektronik er en meget energi & kemikalie krævende proces.
Håbet for os er at forlænge levetiden af et produkt, så det kan nå at få opbrugt mere af dens CO2 udledning, før det bliver omsmeltet!

 

I 2016 udgav Syddansk Universitet (SDU) en rapport, der viste at danskerne smider 81000 tons ud hver år. Det vil svare til 13 kg af elektronik per person! Vi syntes det tal er alt for højt.

2 års garanti

2 Års garanti er noget vi står inde for. Derfor giver vi 2 års garanti på alle solgte produkter!
Derfor skal du ikke være bekymret for at købe genbrug.

Din garanti dækker alle former for hardware fejl!
Så holder dit batteri ikke længe nok strøm? Styresystemet findes ikke på din computer mere? Kan du ikke starte din computer?

Så er du velkommen til at sende din device til garantireparation hos os!

Hvis du vil vide mere om vores garanti og retningslinjer, klik på linket nedenfor.

Skrivebord
Computerprocessor

Afskafning af affald

Affald er et ord vi skal have skubbet længere ud af det danske ordforråd, da genbrug og genanvendelse er fremtiden!
Vi gør også vores del her! Alt vi modtager bliver sorteret og genanvendt ned til det sidste stykke. Vi samarbejder med genanvendelse institutionen for at udvikle nye genanvendelses procedure og teknologier. Men også for at sikre, at alt genbrug bliver gjort miljøvenligt.

Internt i IT-Refurb har vi en mindst mulig spild politik. Derfor bruger vi ofte internt indsamlede elektronik til at reparere hinanden, så vi får mest ud af det defekte. Derudover sørger vi for at det affald, som vi producerer, bliver sorteret ned til det sidste salatblad.

Vi producerede i 2022 8kg af ikke genanvendelig afflad.

Kriterier for grades

Grades kan for mange virksomheder differentiere. Derfor har vi lavet en teknisk guide til jer, hvis I vil læse hvordan vi giver grades til produkter! Føler du ikke, at din grade er korrekt? Kontakt os, så skal vi nok lave en genvurdering!

Her er en kort beskrivelse.
Grade A: Produktet er ikke skadet i skærm, over 90% original batteri kapacitet, minimal - mindre mængde overfladiske skader.

Grade B: Produkter må gerne have minimal overfladisk skade på skærm, 75% originalt batteri kapacitet, nogle overfaldsskade skader, mindre mængde penetreringerne.
Grade C: Produktet må gerne have dybe ridser i skærm. 50% original batteri kapacitet, penetrerende og overfladisk skade.

Grade N: Ny eller næsten ny. Næsten ny betyder at produktet har været åbnet eller brugt minimalt. Produktet vil blive tjekket af IT-Refurb hvis den er i næsten ny stand.

Grade D: Denne grade er kun for virksomheder! Produkt sælges som reservedel, eller som defekt.

Bærbare computere til salg

Vores del af de 17 Verdensmål

Verdensmaal-17-ikoner-CMYK-09.jpg

9.4 Vi har bygget vores kontor og lager med nye og mere miljøvenlige isolering og alle vægge er belagt med keramisk coating, som gør at varmen eller kulden i lokalerne bliver inde! Dermed skal vi ikke bruge meget energi på at varme eller køle vores lokaler!

9.c Vi vil sikre den laveste mulige pris, så flere mennesker i  Danmark kan have adgang til mere moderne teknologi!

Verdensmaal-17-ikoner-CMYK-11.jpg

11.4 Vi arbejder på at mængden af elektronikaffald ikke ender med ulovlig skrotning, hvor klimaet og sundhed er i fare. Derfor samarbejder vi kun med andre bæredygtige virksomheder.

11.6 Vi arbejder med vores partner på at gøre elektronik genbrug lettere og mere sikker for private og virksomheder. På samme tid sænker vi mængden af elektronikaffald, der ender forkert.

Verdensmaal-17-ikoner-CMYK-12.jpg

12.5 Vi reducerer dagligt vores mængde af affald. Vi samarbejder med andre virksomheder, som kan lave vores affald til nye produkter. Ex. defekt ABS plastik til ABS filament som kan bruges til en 3D printer.

Derudover guider vi virksomheder i hvordan de kan reducere deres aftryk på klimaet ved brug af den rigtige teknologi og forbrug.

Verdensmaal-17-ikoner-CMYK-13.jpg

13. Vi står som virksomhed indenfor Right To Repair, da vi synes at det skal være lettere at reparere elektronik, eller give 3rd party reparation værktøjer til at kunne foretage reparationer på elektronik.
Læs mere om right to repair

Vi arbejder også konstant på at sænke vores klima aftryk, det er en proces om hele tiden udvikles, så du må bære inde med at alt ikke er på plads endnu.

bottom of page